Varkensvlees à la te Spenke

Geen afbeelding beschikbaar
30 minuten 4 personen Categorie:Varkensvlees Gerecht type:Eenpans schotel Per portie:niet bekend
Ingrediënten
  • 350 gr mager varkensvlees ( hamlappen )
  • 2 uien
  • 1 á 2 teentjes knoflook
  • blikje tomatenpuree
  • 1 glas rode wijn
  • stuk komkommer
  • 1 grote augurk
  • 1 potje zure room
  • peterselie
  • zout, peper
Bereiding

1. Het vlees in blokjes snijden, ui en knoflook klein snijden.
2. Vlees ui en knoflook in een hapjes fruiten in margarine
3. De wijn, tomatenpuree, 1 flinke lepel fijngesneden komkommer, gesnipperde augurk en wat zout en peper toevoegen.
4. Het vlees gaar sudderen.
5. Door de ragoût de zure room roeren en peterselie erover heen strooien.
6. Het Kaukasisch varkensvlees eten met rijst en een frisse salade

Terug naar lijst Download als PDF